02/02/2019

Gjatë Luftës së Parë Botërore,  magjistari Herri Hudini u angazhua për 1 vit në front, për të ndihmuar në shitjen e obligacioneve të luftës, dhe i mësuar ushtarëve amerikanë se si të shpëtonin nga prangat gjermane, nëse kapeshin robër. Në kulmin e zisë së bukës në Irlandë në vitin 1847,

Pas tërmetit shkatërrues të shtatorit 2017, arkeologët përdorën radarët për të skanuar piramidën Teopanzolko të shekullit XIII-të në jug të kryeqytetit Meksiko Siti, kushtuar perëndisë azteke të shiut, Tlalok, për dëmtime të mundshme. Gjatë këtij procesi, ata gjetën gjurmë të një tempulli edhe më të vjetër brenda tij, që mendohej

Cilët janë kandidatët? Yulia Tymoshenko përpara, por nuk ka asnjë favorit Zgjedhjet presidenciale të 31 marsit 2019 në Ukrainë do të influencohen nga kriza me Rusinë dhe nga pakënaqësia e elektoratit me situatën ekonomike, por edhe prej menaxhimit politik, pas vitit të trazuar 2014, kur protestat e Euromaidanit çuan në

Emra si Oprah Winfrey, Bill Gates, Warren Buffett, Mark Zuckerberg, janë liderët më të suksesshëm të biznesit në botë. Shumë prej këtyre liderëve, edhe pse janë shumë të zënë, të paktën një orë në ditë (ose pesë orë në javë) ia dedikojnë aktiviteteve që i konsiderojnë si praktikë mësimi të

Dashi Gjatë kësaj dite nuk do ju mungojë as energjia dhe as këmbëngulja për të arritur atë që dëshironi. Mundohuni vetëm mos tregoheni impulsive. Ju të dashuruarve, disa persona do mundohen t’ua prishin harmoninë në çift, por dashuria që ju keni për njëri-tjetrin do i bëjë ballë çdo gjëje. Ju