Home»Zodiak»Gruaja e shenjës zodiakale të Bricjapit …

Gruaja e shenjës zodiakale të Bricjapit …

Është elegante, inteligjente, praktike dhe e pavarur. Bricjapi e di se çfarë dëshiron dhe bën gjithçka që mundet për të arritur qëllimet e saj.

Shumë serioze, gjithmonë duket pak më e madhe se sa është në të vërtetë. Ajo gjithmonë merr gjithçka që dëshiron, nuk është ambicioze, por është e vendosur. Me krenari, gruaja e Shenjtës së Bricjapit urren të kërkojë ndihmë nga të tjerët. E ardhmja e saj është e planifikuar paraprakisht.

Ajo mëson sekretet. Nuk bën asgjë nga impulsi dhe është shumë realiste. Ajo jeton intensivisht atë që i propozon vetes, që nga një punë e vogël, deri tek një dashuri e madhe.

Bricjapi nuk i menaxhon ndjenjat shumë mirë. Ajo i konsideron të pasigurta dhe me të vërtetë i pëlqen të ngjitet në terren të fortë, duke shmangur rrezikun. Me të lindurat në këtë shenjë, ju do të keni siguri dhe rehati.

Mos prisni eksitim, surpriza apo netë të mrekullueshme. Dashuria e Bricjapit demonstrohet në jetën e përditshme. Nuk e duron dot mashtrimin.

Ajo ka ardhur në botë për dy gjëra specifike: të ketë një karrierë të shkëlqyer dhe të formojë një familje. Një burrë, që të jetë së bashku me një grua të Bricjapit, duhet të jetë i fortë, i suksesshëm, në një pozitë sociale të mirë, dhe duhet të ketë bërë rrugën e tij.

Puthja e një Bricjapi

Mund të jetë e turpshme, puthja mund të marrë pak kohë. Por kur vjen koha, është befasuese. Një përzierje e ftohtësisë, kujdesit dhe sensualitetit. Me shumë emocion.

Si të bësh për vete një grua të shenjës së Bricjapit?

Kjo grua nuk është e lehtë për t’u “pushtuar”. Për këtë ju duhet të jeni seriozë dhe të angazhoheni. Ajo është besnike dhe formale. Para së gjithash, ju duhet të fitoni miqësinë e saj. Nëse kjo ndodh, do të thotë se gjërat gjithmonë do të përmirësohen. Por mbani mend: të gjitha me qetësi.

Si është të punosh me një Bricjap?

Ajo është një punëtore e palodhshme. Qëllimi i saj është gjithmonë për të arritur në krye. Për ta bërë këtë, punon pa u shqetësuar për kohën që i duhet për të arritur atje. E kujdesshme, i pëlqen rutina, është këmbëngulëse dhe e angazhuar. Ajo ndihet  rehat në çdo profesion që ka rrugën e duhur, për të arritur rritjen profesionale dhe suksesin financiar.

Si është miqësia me një Bricjap?

Ashtu si çdo gjë në jetën e Bricjapit, besnikëria është thelbësore, kjo vlen edhe për miqësinë. Është e lehtë për ata që të bëhen mike me më të moshuarit, me eprorët dhe me ndonjë autoritet. Eshtë gjithmonë pranë miqve në kohë të mira e të këqia.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *