30/01/2019

Të gjitha emocionet nuk janë të njëjta dhe nuk gjejnë të njëjtën shkallë pranimi në shoqërinë tonë. Trishtimi, megjithatë, kategorizohet si një emocion negativ, një emocion që duhet të jetë i fshehur dhe që duhet të na vijë edhe turp madje. Shprehjet e trishtimit, me supet ulur, sytë e trishtë

Nga Simon Jenkins Qënia e një britaniku në SHBA këto kohë, është një lehtësim i bekuar për të. Ditët kalojnë, dhe askush nuk flet për Brexit. Është sikur një bërthamë, t’i hiqet artit të bisedës. Por SHBA-ja ka ndarjen e vet të thellë, të shkaktuar nga politikat populiste. Është Donald

Dashi Falë Jupiterit sot do jeni më në humor dhe të gatshëm për të hedhur hapa të rejë. Nuk do ju mungojë as durimi dhe as vendosmëria. Nëse keni një lidhje jeta juaj do jetë gjatë gjithë kohës e mbrojtur. Do merreni vesh për mrekulli me partnerin dhe do i

DASHI Është një ditë e fortë në të cilën doni të shprehni veten, diskutoni dhe madje flisni për dashurinë. Por është gjithashtu një e enjte e kurajos, kush është në fije mes dy historive, ndihet plot energji dhe mund të bëjë një zgjedhje që e ka shtyrë për një kohë

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: BINJAKET Planetët Venus dhe Jupiter do iu japin një vizion më pozitiv gjatë kësaj dite për shumë sektorë të jetës. Do ecni goxha përpara. Ju të dashuruarit do flisni gjerë e gjatë me partnerin tuaj dhe do ju gjeni

Dashi Yjet këshillojnë që gjatë kësaj dite të zgjidhni të mbani pranë personat që do ju nevojiten në shumë fusha dhe që janë simpatikë. Nëse keni një lidhje mendohuni shumë herë para se t’i thoni diçka partnerit tuaj sepse ai nuk do jetë në humorin e duhur dhe mund të