28/01/2019

Aktori i famshëm Ëill Smith, i njohur dhe vlerësuar në të gjithë botën, na flet për Ligjin e Tërheqjes dhe e bën këtë në mënyrën e thjeshtë dhe të thellë që e dallon atë. Ai na tregon për këtë ligj të pandryshueshëm, të paanshëm, i cili gjithmonë vepron, pavarësisht nëse

DASHI Mund të ketë një pikë kthese për kërkesat që nuk janë pranuar në muajt e fundit. Shumë do të jenë në gjendje të pyesin nëse po i bëjnë gjërat me saktësi dhe përgjigjet do të jenë të ndryshme. Fundi i muajit do të japë kënaqësi të madhe. Këshilla është

Në dhjetorin e vitit 2000, në brigjet e një lumi në Poloni gjendet trupi i pajetë i një burri. Ai kishte pësuar goditje të shumta me ndonjë objekt të fortë, dhe një numër plagësh me thikë. Ekzaminimet mjeko-ligjore, treguan se viktima kishte qënë gjysmë i uritur kur kishte ndërruar jetë.

Nga Pamela Kroslej Ideja e ndërtimit të një muri kufitar, për të parandaluar ardhjen e të huajve, është një traditë shumë e vjetër, e cila nuk ka funksionuar dhe aq mirë. Historia është e zbukuruar me mure të famshme, që nga Muri Sumerian i Mardusë 4 mijë vjet më parë.

Një intervistë me Jean-François Revel “Studentët ishin me xhaketë e kollare dhe flisnin një frëngjishte të kulluar”, thotë filozofi i famshëm: «Me qeverinë dhe policinë qenë protagonistët e një loje më palë».   «Qe një revolucion virtual: kishin si modele Mao Ce Dunin dhe Che Guevara, por nuk e kuptonin

Dashi Gjatë kësaj jave do jetë Venusi që do ju mbështesë dhe do ju mbajë larg problemeve. Marrëdhënia me partnerin nuk do jetë e keqe. Të dy do tregoheni tolerantë dhe do kërkoni falje për gabimet që keni bëre dikur. Ju beqarët do keni takime të mrekullueshme dhe më në fund