27/01/2019

DASHI: Ditë shumë e fortë, në sajë të pozitës së mirë të Jupiterit, si dhe periudhës që do të vijë! Ju keni një dëshirë të madhe për të rikuperuar kohën e humbur në pritje të së premtes dhe të shtunës së ardhshme. Ju mund të tërhiqeni nga një Dem ose

Renditja e shenjave për këtë javë që vjen, sipas Paolo Fox. Shigjetari 1: Nuk jeni më të gatshëm të dëgjoni këshillat ose komentet e të tjerëve. Ndjenja e intolerancës po rritet, sipas horoskopit javor të Paolo Fox. Angazhimet dhe përgjegjësitë rriten, dhe ju do të kërkoni më shumë liri për

Ujori jeton në të ardhmen. Ajo duket të jetë disa gra të ndryshme në një të vetme. Misterioze dhe eksplozive, tërheqëse dhe i paqëndrueshme. Nuk i bëhet vonë për modën, pëlqen të krijojë, të jetë e ndryshme duke përdorur copa unike. Kënaqësia e saj është që të përtërijë, të befasojë

DASHI Me Hënën që e lë pas pozicionin e saj në opozitë, dita do të jetë më e mirë. Nga natyra jeni shumë kokëfortë, nëse ka ndonjë problem ju bëni gjithçka për ta zgjidhur atë. Këshilla është që të m,os sforcoheni aq shumë, ndonjëherë zgjidhjet janë të ndryshme. Marsi, Jupiteri

Para këtij viti, fosili më i vjetër Homo Sapiens i gjetur jashtë Afrikës, vlerësohej të ishte midis 90.000 dhe 120.000 vjeçar. Por në janar të 2018-ës, një ekip kërkimor njoftoi zbulimin e një fosili të nofullës së sipërme, që është të paktën 50.000 vite më e vjetër se i pari,