26/01/2019

DASHI Me Hënën që e lë pas pozicionin e saj në opozitë, dita do të jetë më e mirë. Nga natyra jeni shumë kokëfortë, nëse ka ndonjë problem ju bëni gjithçka për ta zgjidhur atë. Këshilla është që të m,os sforcoheni aq shumë, ndonjëherë zgjidhjet janë të ndryshme. Marsi, Jupiteri

Nga Uendi Uitman Kob Kina u bë vendi i tretë në botë, që lëshoi një sondë drejt Hënës më 2 janar të këtij viti. Por, më e rëndësishmja, ajo u bë e para që e bëri këtë në anën e pasme të satelitit të Tokës, shpesh e quajtur si ‘ana

E gjetur në muret e një kishe, mes rrënojave të një fshati bujqësor të epokës bizantine në Izraelin jugor, piktura 1.500 vjeçare e panjohur më parë, është një shembull i rrallë i artit të krishterë të hershëm që gjendet në Tokën e Shenjtë. Për shkak se u gjet mbi një

Luis Althysser ishte një filozof marksist. I lindur në Francë më 1918, Althyser u bashkua me ushtrinë Franceze kur nisi Lufta e Dytë Botërore, dhe vendi u pushtua nga trupat gjermane. U kap shpejt rob, dhe e kaloi pjesën e mbetur të luftës në një kamp të robërve të luftës.

Njerëzit ziliqarë dhe destruktivë duhet të mbahen larg. “Largohuni nga ata njerëz që reagojnë keq kur ju arrini diçka”. (Ester Chaves) Ky pohim i thjeshtë dhe i vërtetë do të ishte i mjaftueshëm për të kuptuar se si shpesh, ne jemi të rrethuar nga një shtresë e hollë por e

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme. DEMI Mërkuri do iu japë ide të mira gjatë kësaj dite, por do e keni shumë të vështirë ta vini çdo gjë në praktikë sepse do jeni të shpërqendruar. Jeta juaj në çift do jetë goxha e turbullt. Nuk