25/01/2019

DASHI Disa konflikte vazhdojnë edhe në këtë ditë të shtunë, por ulen tonet dhe jetoni në një mënyrë më të qetë. Ju jeni duke kërkuar për gjëra të reja dhe me Marsin që po kalon përmes shenjës suaj, është e vështirë të mos rebeloheni. Situatat pozitive tentojnë të gjejnë evolucionin

Nëse dikush mendon se është në pakicë, ka më pak gjasa të shprehë mendimin e tij. Ndërkohë, nëse ai beson se shumica bie dakord me ta, do të jetë shumë më i gatshëm të flasë. Kjo është Teoria Spirale e Heshtjes. Pra, pse nuk flasim kur jemi një zë i

Shoqëria e sotme lë gjithnjë e më pak hapësirë për emocione, sikur të ishin një lloj ndërhyrje e papërshtatshme, një pranim i dobësisë që nuk mund të lejohet. Sa herë kemi dëgjuar fraza si “Më falni, jam e emocionuar”, “Më falni, jam shumë emocionale”, sikur emocionet të ishin një gabim,

Këshillat për BRICJAPIN Një vorbull aktivitetesh mund të bëjë që të bjerë zilja juaj e telefonit, për ide të reja që kërkojnë mendimin ose vendimin tuaj. Sfida juaj do të jetë të vini rregull, mes kaosit. Mos jini të obsesionuar, vendosni shpejt dhe kaloni në sfidën tjetër. Kjo është një

Këshillat për PESHOREN Ju dëshironi çdo gjë dhe menjëherë. Vazhdoni të mendoni se si të merrni atë që dëshironi dhe kjo do t’ju sjellë vetëm ndërlikime, njërin pas tjetrit. Për momentin duhet të përpiqeni të jeni të kënaqur dhe duhet të jeni të gatshëm të prisni, të jini të duruar

Këshillat për GAFORREN Aktivitetet e familjes suaj do të kenë një ndikim të madh në jetën tuaj, por pikëpamjet e atyre që jetojnë me ju, mund të prodhojnë konflikte. Mundohuni të mos jeni të zemëruar, thoni vetëm se dëshironi që nevojat tuaja të plotësohen në këto momente. Në dashuri jeni