22/01/2019

Studiuesit e Kishës së Varrit të Shenjtë në Qytetin e Vjetër të Jeruzalemit, u përballën me një surprizë të madhe në shkurt, kur ata shqyrtuan anën e pasme të një guri të madh të papërshkrueshëm, përballë një muri në qoshe. Në fakt, blloku 2 tonësh ishte gdhendur me rrathë të

DASHI Ju ende nuk keni arritur të gjeni pak qetësi në tonin tuaj, domethënë një ekuilibër të caktuar. Tensionet personale, në dashuri ose miqësi që janë ndjerë për disa kohë nuk ndihmojnë, rekomandohet shumë kujdes për të shmangur shqetësimet e mëtejshme. Prej të enjtes, Mërkuri në një aspekt interesant jep

Në nëntor, arkeologët në Greqi njoftuan se kishin zbuluar dëshmitë e para arkeologjike të qytetit antik të Teneas, i cili sipas teksteve dhe miteve historike greke, u themelua nga një grup të burgosurish trojanë, pas humbjes së tyre në Luftën e Trojës, dhe mund kanë qenë shtëpia e Edipit në

Sipas një studimit të muajit maj, në Tokë ekzistojnë 550 gigtonë karbon jetë në tokë. Gjykuar nga pasha, ne njerëzit përbëjnë më pak se 1 për qind të kësaj pjese. (Një gigaton është e barabartë me 1 miliardë tonë. Një ton është 1.000 kilogramë). Pra nëse “kulla e jetës” do

13 rregullat e grave të mençura 1- Gratë e mençura nuk jetojnë duke u ankuar, ato krijojnë ndryshime. 2- Gratë e mençura janë të guximshme. 3- Gratë e mençura vdesin të kujdesen për lulet. 4- Gratë e mençura i besojnë intuitës së tyre dhe e respektojnë atë të të tjerëve.

Ajo është lloji i gruas që do t’ju japë një mundësi të dytë, të tretë dhe të katërt, edhe nëse nuk e meritoni. Ajo e di sa keq keni vepruar ndaj saj në të kaluarën, por zgjedh të besojë se ka ende diçka të mirë tek ju, që keni ndryshuar