21/01/2019

Amerikania Virxhinia Holl, spiune e aleatëve, ishte e vetmja grua jo ushtarake që fitoi Kryqin e Shërbimit të Shquar, për kontributin e saj në Luftën e Dytë Botërore. E kulturuar dhe e shëtitur nëpër botë, Holl ishte i etur t’i bashkohej shumë shpejt Shërbimit të Jashtëm. Por për shkak të