21/01/2019

DASHI Kushtojini vëmendje marrëdhënieve me të tjerët, sepse disa tensione mund të bëjnë që të ngrini zërin më shumë se sa duhet. Venusi, Marsi dhe Jupiteri janë të favorshëm, por kjo mbetet një periudhë plot impulse, me agresivitet dhe nervozizëm në rritje, veçanërisht me ata që nuk mund t’i plotësojnë

Mendimet e vjetra mbeten të tilla, edhe në vitin e ri. Në netët e errëta duhet të admirojmë yjet. Sepse netët më të errëta prodhojnë yjet më të ndritshme. Netët e errëta prodhojnë yje të ndritshme, plot ngjyra, plot gjallëri, ashtu sikurse ditët më të vështira prodhojnë aftësinë e vetëshërimit

Jeta është e bërë nga cikle. Cikle që ndryshojnë, që janë të plota dhe që janë të mbyllura. Gjë e cila, sigurisht, është tejet normale. Problemi i madh është në natyrën njerëzore që ngurron të pranojë fundin e gjërave dhe insiston në situata që rrezikojnë shëndetin e tyre mendor. Duhet

Gati të gjitha historitë e spiunazhit duken të dyshimta, pak a shumë të çmendura për të qenë të vërteta, por historia e Shi Pei Pu është aq e çuditshme, sa do të ishte e vështirë të trillohej apo të hiperbolizohej. Në moshën 26-vjeçare, Shi takoi një punonjës të ambasadës franceze

Disa prej shenjave të Horoskopit do të triumfojnë me sigurinë fushën e dashurisë dhe të biznesit. Një dozë e mirë energjie do të jetë në anën e tyre këtë vit. Mos hezitoni, zbuloni se cilat do të jenë ato: LUANI Do të jetë mmenti më i mirë për të nisur

Nga Marea Harris Ka shumë gjasa që Ned Ludi të ketë qenë një figurë mitike, por edhe historia folklorike e “gjeneralit Lud”, që jetonte në Pyllin e Sherudit, mund të ketë frymëzuar një nga kryengritjet më të apasionuara dhe trazuese në Britaninë e Madhe të shekullit XIX-të. Historia e Ned