20/01/2019

Binjakët 1 °:  Aspekti neutral i Venusit ju lejon të mbështeteni në një gjendje të mirë astrologjike në dashuri. Gjatë ditëve të ardhshme, gjithashtu mund të llogarisni Hënën, që do t’ju ndihmojë të rekuperoni, veçanërisht nëse ka pasur një krizë kohët e fundit. Në punë janë ditë veçanërisht dinamike, ajo

Dashi Për disa sektorë dita e sotme ka për të qenë e mrekullueshme, por për disa të tjerë duhet bërë kujdes. Nëse keni një lidhje, më në fund do arrini t’i sqaroni problemet që keni pasur me partnerin tuaj dhe do ndiheni më të qetë. Pas mesdite buzëqeshja do ju

Ai ishte jo vetëm një spiun i sovjetikëve, por edhe një shkencëtar i shquar që punonte mbi ndërtimin e bombës atomike. Dukej një kombinim i rrezikshëm, sidomos gjatë Luftës së Ftohtë. Shkencëtar britanik i lindur në Gjermani, ishte një i ri gjenial që shkëlqeu në fizikë, dhe nisi kërkimet për

Nga 270 shkëmbinj të marrë nga Hëna nga astronautët e SHBA-së dhe që i janë dhuruar botës, 180 rezultojnë aktualisht të humbur. Qeveria amerikane, mori pa asnjë kompensim nga fisi indian vendas Siuks, tokën në të cilën u skalitën fytyrat e themeluesve të SHBA-së në Malin Rashmor. Vitet e fundit,