19/01/2019

Nga Michael Dempsey Në qoftë se 2018-a, ishte një vit i shenjuar nga sfidat ndërkombëtare që zienin së brendshmi por u shfaqën si kriza të plota, 2019-a mund të jetë viti i “shpërthimit” të tyre. Si ish-kongresmen dhe pastaj drejtor i Shërbimit të Inteligjencës Kombëtare, më lejoni të nxjerr në

Na potenciali, kreativiteti deri tek dashamirësia dhe urtësia Cila fazë e jetës është më e rëndësishmja? Disa mund të pohojnë se të qënit ende fëmijë është faza kryesore, pikërisht atëherë kur truri i një fëmije është i hapur për përvoja të reja, që do të ndikojnë në gjithë pjesën tjetër

Ki besim. Sado që gjërat mund të shkojnë përtej kontrollit tonë, ato mbeten rreptësisht nën kontrollin e Zotit. Lëvizjet e gjendjes së humorit që ne të gjithë kemi në një mënyrë ose në një tjetër, janë të pranishme në jetën tonë të përditshme dhe mund të na bëjnë të shqetësohemi

Nëse keni rënë dashuri me një njeri që ka lindur në një nga shenjat e mëposhtme të zodiakut, ndoshta duhet të mendoni pak më mirë nëse doni të jeni një person i ngjashëm. Lexoni se cilat shenja të zodiakut janë një makth për çdo grua. Gaforrja Gaforrja është gjithnjë e

Kompleksi i Kasandrës, quhet dukuria ku njerëzit parashikojnë lajme të këqija, ose kur këto paralajmërime injorohen tërësisht. Termi “Kompleksi i Kasandrës”, ka hyrë në përdorim në vitin 1949, kur një filozof francez diskutoi potencialin e dikujt mund të parashikonte ngjarjet e ardhshme. Kompleksi është përdorur në kontekste të gjera. Kjo

Dashi Gjatë kësaj dite do jeni të gatshëm të afroheni sa më shumë me njerëzit që ju rrethojnë edhe pse në fakt ata mund t’iu kenë zhgënjyer dikur. Ju të dashuruarve, sjellja e partnerit do duket e shpërqendruar, kapricoze dhe jo koherente. Shpeshherë do e pyesni veten nëse ai në