16/01/2019

Në 1842, Abraham Linkoln u përfshi në një konflikt me Xhejms Shilds mbi çështjen e bankës së Ilinoisit. Ajo kishte falimentuar, dhe refuzonte të lejonte qytetarët të paguanin borxhet  e tyre duke përdorur paratë e vetë bankës. Shilds, si auditi shtetëror, u pajtua me Partinë Demokratike që banka të mbyllej,

A jeni aq e ëmbël sa sheqeri apo a jeni pak e keqe? Është e gjitha e shkruar në yje! Zbuloni se ku është shenja juaj e zodiakut! PESHORJA Peshorja është më pak e keqja e zodiakut. Ata preferojnë të jenë vetë të trishtuar dhe të pakënaqur se sa të

Nga Victoria Nuland Me vendimin e tij për tërheqjen e të gjitha forcave amerikane nga Siria, presidenti Trump i bëri një dhuratë të madhe të Vitit të Ri presidentit sirian Bashar Al-Asad, Shtetit Islamik, Kremlinit dhe Teheranit. Ai gjithashtu garantoi shkatërrimin e të gjitha arritjeve ushtarake amerikane atje, dhe zhduku

Prindërit, që nga momenti i lindjes së fëmijëve, bëhen mësuesit më të rëndësishëm, ata që u mësojnë fëmijëve mësimet e jetës. Fëmijët varen nga prindërit e tyre për çdo gjë, nga shëndeti fizik, tek shëndeti i tyre emocional. Prandaj prindërit dhe nënat duhet të jenë të vetëdijshëm për rëndësinë e

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DASHI Sot do keni dëshirë ta shikoni çdo moment deri në maksimum dhe do e bëni gjithçka me qetësi të plotë. Për ju që keni një lidhje do jetë ditë romaneske kjo e sotmja. Do iu duket sikur jeni

Dashi Sot do keni dëshirë ta shikoni çdo moment deri në maksimum dhe do e bëni gjithçka me qetësi të plotë. Për ju që keni një lidhje do jetë ditë romaneske kjo e sotmja. Do iu duket sikur jeni në një ëndërr të bukur dhe nuk do dëshironi të zgjoheni.