16/01/2019

DASHI: Të enjten dhe të premten do të keni ditë interesante, nga data 22 ju mund të jeni në gjendje të filloni një projekt dhe të gjithë do ju vënë re. Së shpejti ju mund të merrni një telefonatë të rëndësishme që mund t’ju japë mundësinë për të marrë diçka

  Shpirti njerëzor është një vrimë e thellë, e errët dhe misterioze aq sa vetë hapësira. Ne, si njerëz, jemi të përkushtuar dhe të programuar për të jetuar sipas rregullave të shoqërisë, por nga ana tjetër, raca njerëzore përmes zhvillimit të vazhdueshëm dhe përparimit shoqëror, ka arritur shumë suksese të

Jeta nuk pret askënd dhe çdo ditë që kalojmë duke jetuar një realitet që nuk na pëlqen është një mundësi që ne kemi humbur për të qenë të lumtur Ne mund ta bëjmë në mënyrë të pandërgjegjshme, sepse varësia ndërfutet brenda nesh në një mënyrë shumë delikate, dhe kur kuptojmë

Pasi është stërvitur nga turqit që kishin pushtuar vendin e tij, Skënderbeu u bë kundërshtari më i fortë i tyre. Një luftëtar gjenial dhe kurajoz, i aftë që të mundte armiq edhe pesë herë më të shumtë në numër se trupat e tij Shumë më herët se Garibaldi, ishte një

Nga Seth J.Frantzman Në shekullin XX-të, regjimet totalitare ishin në disavantazh ndaj demokracive, pasi publiku i tyre ishte në gjendje të importonte materiale disidente nga demokracitë. Diktatura e kishte të vështirë të kontrollont zërat ndryshe, apo të kërcënonte disidentët që jetonin në vende  demokratike, pasi mekanizmat e censurës sabotoheshin nga

Gënjeshtrat janë pjesë e jona dhe një nga burimet tona më të mëdha të pakënaqësisë dhe vuajtjes. Hapi i parë për t’i shpëtuar atyre, është të kuptosh më mirë, në të gjitha nuancat e veta. Një nga këto është e famshmja “gënjeshtra e mirësjelljes”, të cilën ne e ushtrojmë shumë