14/01/2019

DASHI: Fillon një fazë e rimëkëmbjes së ngadaltë për ju, edhe pak shqetësime mund të mbeten deri të mërkurën. Ka shumë nisma që duhet të kryhen dhe është normale që debate të mëdha mund të lindin në familje ose në punë. Nëse marrëdhënia e çiftit nuk funksionon më, atëherë do

Dashi Ka mundësi që të jeni më nervozë gjatë kësaj jave dhe më të paduruar. Kjo do ju çojë shpesh drejt gabimeve. Ju të dashuruarit nuk duhet të tregoni dyshues për atë që keni në krah sepse në të vërtetë ai nuk iu tradhton. Mos lejoni xhelozinë ta drejtoje sjelljen tuaj.

Duhet të jetë e qartë për të gjithë se dashuria nuk lypet, nuk miqësia nuk pretendohet, por shpesh nuk është kështu. Ka gjëra që nuk kanë nevojë për shumë arsye, shumë kohë për t’u kuptuar dhe për rrjedhojë jetohen me natyrshmërinë dhe drejtësinë që meritojnë. Ashtu si dashuria, miqësia është

Me prodhimin e virusit Stuxnet në 2010, Izraeli u demonstrua superfuqi kibernetike. Qysh atëhere, ka arritur ta ruajë një status të tillë. Nëpërmjet përpjekjes së përbashkët të forcave të armatosura, inteligjencës, politikës dhe kompanive start-up. Në origjinë të gjithçkaje: shoku i shkaktuar nga Lufta e Yom Kippur “Energjia është një

Nga Sir Malcolm Rifkind Më kujtohet një fjalim i mbajtur nga Henri Kisingeri në Londër në fund të viteve 1980. Ai e nisi duke thënë, se kur Adami dhe Eva u dëbuan nga Kopshti i Edenit, Adami u kthye nga Eva dhe i tha:”Ti e di e dashur; jetojmë në

Nga Ian Harvey Sporti i mundjes, ka qenë një burim argëtimi i njerëzve, i praktikuar që në shekullin VIII Para Krishtit. Nuk është një sekret, fakti që mundësit e sotëm janë trajnuar për të aktruar në ring, se sa të ndeshen vërtet. Por shumica e tifozëve të këtij sporti, sidomos