13/01/2019

DASHI Një ditë e mbushur me stimuj që vijnë nga jashtë, ndoshta shumë, por gjithashtu kontroverse, gjë që shtyn t’ju këshillojmë që të ndaleni, të reflektoni dhe të vini rregull. Këto janë ditë të veçanta për dashurinë, sidomos të enjten dhe të premten. Shumë prej jush janë të detyruar të

Kur një grua është e lodhur pduke luftuar për një burrë që nuk di ose nuk dëshiron ta dojë, ajo nuk do të humbasë asnjë sekondë. Do ia mbyllë derën asaj marrëdhënie dhe do të largohet. Pa hedhur sytë prapa. Thuhet se kur një grua dashuron, ajo dashuron pa rezerva.

Klasifikimi i shenjave për këtë javë, sipas astrologut të famshëm italian Paolo Fox, është ky: Shigjetari 1: Jupiteri, Marsi dhe Venusi janë të gjithë në aspekt të mirë, muaji janar është shumë interesant, por edhe parashikimet e javës për këtë shenjë të zodiakut tregojnë se është vështirë tani të frenoni

Dhurata më e mirë për fëmijët quhet Kohë. Nuk shitet në dyqanet e lodrave apo në internet. Nuk mund ta paketosh, por kur e marrin prej teje, sytë e tyre shkëlqejnë nga lumturia. Nuk mund të shihet, të blihet, të paketohet, sepse koha është brenda nesh, në dispozicionin tonë. Eshtë

Kur na thuhet “jo” ndihemi të refuzuar, dhe kjo shpesh na bën nervozë. Çdo shenjë ka një mënyrë për të reaguar kur dëgjon këtë fjalë, sidomos këto 5 shenja. Dashi Kur një Dash mohohet, gjithmonë dëshiron të shfaqet sikur të ishte gjithçka në rregull, edhe nëse dëshiron të bëjë gjithçka

Vetmia është dinjitoze kur alternativa është një kompani e gënjeshtërt. Arritja e një ekuilibri individual dhe të qenit të lumtur me veten tuaj, është e vetmja mënyrë për të qenë të lumtur së bashku. Ne nuk duhet të kërkojmë një partner që mund të na kompletojë, por dikë që integrohet