12/01/2019

Mijëra kilometra nuk janë të mjaftueshme për t’ju ndarë. Ju, edhe nëse jeni larg, nuk bëni asgjë pa miratimin e mikes tuaj më të mirë. Nuk ka rëndësi nëse u ndatë kur u rritët. Nëse keni bërë zgjedhje të ndryshme pune që kanë bërë që të jetoni larg. Kjo sigurisht

Nga Samuel Theodros Është e vështirë të besohet se sot bota ka rreth 7.8 miliardë njerëz, dhe ky numër ka prirje vetëm të rritet. Kombet e Bashkuara, vlerësojnë se deri në vitin 2050, popullsia e botës do të arrijë në 9 miliardë. Ndërsa llojet e tjera zhduken me ritme rekord,

DASHI Është një ditë në të cilën rifitoni shumë qetësi. Fundjava ju shtyn që të keni dëshirë për të bërë, organizuar, dhe mbi të gjitha sjell një energji të madhe, gjë që do të mbetet konstante edhe në javët e ardhshme. Mos hiqni dorë nga një marrëdhënie apo një ndjenjë.

Në jetën ne nuk e gjejmë gjithmonë veten në kohën e duhur ose në vendin e duhur dhe në shumë raste kemi vetëm kohën e mjaftueshme për të marrë një mësim. Është cikli i natyrshëm i jetës, megjithëse shumë herë nuk e konsiderojmë vlerën e kalimit të njerëzve në rrugën

Dënimi më i gjatë i kërkuar ndonjëherë për një të pandehur është 384.9 vjet burg, kundër një postieri 22-vjeçar në Spanjë, i cili u akuzua se kishte dështuar të dërgonte në destinacion 42.768 letra. Por ndryshe nga dënimi disa-shekullor që pati kërkuar prokurori i çështjes, i riu u dënua në fakt

Doni të zbuloni në se jeni, apo keni të bëni me një grua të fuqishme? Zbulojeni duke lexuar më tej: E dashuruar së pari me veten! Para se të përhapni dashurinë tuaj, sigurohuni që doni veten së pari! Një grua që nuk e do veten, nuk e njeh veten dhe