11/01/2019

DASHI Një e shtunë e favorshme falë hyrjes së Hënës në shenjën tuaj. Fillon një fundjavë ku mund të guxoni dhe sfidoni të gjithë. Shkoni dhe angazhohuni me më shumë njerëz, me ata që janë përreth jush dhe që ju duan, gjithçka është e mundur. DEMI Mos u ndalni kurrë,

Është elegante, inteligjente, praktike dhe e pavarur. Bricjapi e di se çfarë dëshiron dhe bën gjithçka që mundet për të arritur qëllimet e saj. Shumë serioze, gjithmonë duket pak më e madhe se sa është në të vërtetë. Ajo gjithmonë merr gjithçka që dëshiron, nuk është ambicioze, por është e

Nga Gina Dimuro Anijet fantazmë, kanë qenë një element kryesor i legjendave detare në mbarë botën për shekuj me radhë, dhe anijet bosh që shfaqen herë pas here në brigjet e Japonisë, kanë pas disa histori të frikshme. Tërmeti i tmerrshëm që goditi Japoninë në vitin 2011, nxorri në det

Për fat të keq jo të gjitha historitë janë gjithmonë rozë: disa prej nesh mund të kenë të bëjnë me një nga zhgënjimet më të mëdha që mund t’i rezervohen partneri: tradhtinë. Çfarë ndodh megjithatë, nëse ai tradhëton dhe vazhdon me gënjeshtra? Ka shumë arsye pse ai sillet në këtë

Nga Lizzie Wade Gati 5000 vjet më parë, një grua 20-vjeçare u varros në një varr në Suedi, një nga ngulimet më të hershme njerëzore të Evropës. Tani, studiuesit kanë zbuluar se çfarë e ka vrarë atë – Jersinia Pestis, bakteri që shkakton plagë të rënda. Mostra është një nga

Një nga gjërat që duhet t’i kushtoni vëmendje çdo ditë është mënyra me të cilën ju flisni me veten tuaj. Në fakt, edhe nëse nuk e vëreni, ka shumë të ngjarë që të keni të paktën 6 fraza shkatërruese, që duhet të eliminohen plotësisht nga fjalori juaj. Duke filluar t’u