10/01/2019

Kjo është renditja e shenjave sipas Paolo Fox, për ditën e premte, dt 11 janar 2019. SHENJAT e vlerësuara me 5 YJE Luani 5 yje: Është një qiell i bukur që të riktheheni për të bërë atë që dëshironi. Deri në vitin 2019 mund të bëni gjëra të rëndësishme që

Një grua e fortë të thotë lamtumirë ndryshe nga çdokush tjetër. Kjo për shkak se nuk është një grua e thjeshtë, por një femër komplekse dhe e thellë. Nuk do të qajë për një kohë të gjatë, nuk do t’ju fajësojë për gabimet tuaja të kaluara dhe nuk do t’ju

Sa herë kemi ëndërruar dhe planifikuar diçka, por që duket e pamundur për t’u mbajtur për ne? Dhe kemi një dëshirë të pabesueshme për t’u treguar disa njerëzve, sepse besojmë që këta njerëz do të na inkurajojnë të kërkojmë mënyra për të përmbushur gjëra të tilla, ose që personi do

Ka disa njerëz që kanë më shumë gjasa të mbeten të vetmuar, sepse e duan lirinë e tyre, por nganjëherë ata mund të kenë një lidhje të veçantë me dikë që megjithatë nuk tenton të formalizohet. Këtu ju tregojmë se cilat janë këto shenja: Dashit: Njerëzit e Dashit janë shpirtra

Nuk kam më durim për disa gjëra, jo për shkak se jam bërë arrogante, por thjesht sepse kam arritur një pikë në jetën time, në të cilën nuk më pëlqen të humbas kohë me gjëra që s’më pëlqejnë, ose më lëndojnë. Unë nuk kam durim për cinizëm, kritika të tepruara

Hapësira ndodhet përreth nesh, dhe është shumë e vështirë ta injorojmë atë. Duke pasur parasysh qindra miliarda yje dhe planetë që përbëjnë vetëm galaktikën tonë, kush mund të fajësohet për mungesën e perspektivës kozmike, edhe kur eksploruesi “InSight” i NASA-s sapo është ulur në planetin Mars për të dërguar të