09/01/2019

DASHI Ka njerëz që ju duan dhe ju bëjnë të punoni më mirë. Ju mund të vendosni t’i propozoni dikujt që t’ju mbrojë pa hezitim. Zgjidhje pozitive në dashuri deri në fund të janarit. Shikoni brenda zemrës suaj, diçka do të ndodhë në fundjavë. DEMI E enjtja dhe e premtja

Gjyshërit nuk vdesin kurrë, bëhen të padukshëm dhe flenë përgjithmonë në thellësitë e zemrave tona. Edhe sot na mungojnë dhe do të jepnim gjithçka për të dëgjuar përsëri tregimet e tyre, për të ndier përkëdhelitë e tyre dhe ato mendimet e mbushura me butësi të pafundme. E dimë se është

Dashuria i reziston kohës, distancës, sëmundjes, mungesës së parave, mungesës së ngushëllimit, por kurrë nuk do t’i mbijetojë mungesës së të vërtetës. Dashuria e vërtetë ama. E vendosur, e guximshme, besnike. Tema e besnikërisë debatohet gjithnjë e më shumë. Është shkruar me bollëk dhe kudo. Megjithatë, është kaq e thjeshtë:

Astrologët përcaktojnë se shenjat e Shigjetarit dhe Bricjapit, janë shenjat më me shumë fat. Shigjetari Shigjetari është po aq faltume sa dy shenjat paraardhëse, në mos pak më shumë. Ia dilni të kaloni me sukses çdo sfidë, çdo situatë të vështirë pa u munduar fare. Duket sikur fati është gjithmonë

Shigjetari: Njerëzit e lindur nën këtë konstelacion janë ndër qeniet me ndjenjat më të çuditshme. Ndërsa, nga njëra anë, ata kanë tendencë të jenë njerëz jashtëzakonisht dyshues dhe të hareshëm, ata gjithashtu tentojnë të vuajnë nga depresioni i rëndë. Konfliktet e vazhdueshme ekzistenciale shpesh i bëjnë ato të përdorin konsumin

Mark Lilla Shumë të rinj sot, dhe jo vetëm në SHBA, e shohin demokracinë nën dritën e identitetit. Nuk konsiderohen qytetarë demokratikë, por individë, secili me një identitet të vetin që e bën të ndryshëm nga të tjerët. Spt shumë të rinj në SHBA angazhohen politikisht për probleme sociale, që