08/01/2019

Shega është një ndër frutat që me lëngun e saj shëron disa lloje sëmundjesh. Është e njohur për vlerat ushqyese dhe shëruese, prandaj deh sot në këtë artikull dritare.net ju sugjeron të konsumoni rregullisht lëng shege nëse keni problem me shëndetin, por jo vetëm. Shumë studime kanë vërtetuar që bëhet

Shenjat e vlerësuara me 5 YJE: Dashi 5 yje: Ekziston një dëshirë e fortë për rebelim, nëse ju janë caktuar disa kufizime, tani nuk do të hezitoni të ecni përpara. Për momentin përvojat janë të gjitha me afat përfundimi, por ato ndjekin njëra-tjetrën. Paolo Fox kujton se nuk ka vazhdimësi,

Më shumë se tek mallrat, më shumë se tek paratë apo financa, vlera e vërtetë sot qëndron tek dokumentat që qarkullojnë në rrjet. Dhe kjo sepse çdo lëvizje e jona lë gjurmë në rrjet, të cilat pasurojnë ata që dijnë t’i shfrytëzojnë Maurizio Ferraris Kur isha fëmijë, zakoni ishte të

Nuk mund të mohohet se karakteristikat fizike luajnë një rol të madh në rritjen e aspektit joshës të një personi, por nuk është e vetmja gjë që ka rëndësi. Po rendisim 8 tiparet që e bëjnë pothuajse çdo person tërheqës në mbarë botën: Bujaria gjithmonë fiton Shumë njerëz bien dakord

Shenja të cilës i përket mund të thotë shumë për risitë që po vijnë në jetën tuaj. Ja lajmet që do të marrin shenjat të ndara sipas grupeve: të zjarrit, të tokës dhe të ajrit dhe të ujit. Zjarri: Dashi, Luani dhe Shigjetari Këto shenja natyrisht janë plot energji dhe

Shumë herë në jetën tonë, ne tentojmë të presim që të tjerët të zgjidhin problemet tona ose të na japin atë që na mungon të ndihemi të plotë. Ne mund ta bëjmë atë në mënyrë të pandërgjegjshme, sepse nevoja, varësia, na imponohen në   shumë delikate. Dhe kur kuptojmë se kemi