07/01/2019

Jini koherentë me atë që thoni Gjithmonë jepni një shembull të mirë. Nuk është ajo që ju thoni, është se si jetoni jetën tuaj çdo ditë. Praktikoni atë që predikoni. Fëmijët tuaj tju shikojnë dhe ata do të imitojnë veprimet tuaja dhe do të përpiqen të bëhen si ju. Pra,

Ka disa shenja që janë mjaft të vështira për t’u kuptuar, se ato preferojnë të mos shfaqen, të mbeten në misterin e tyre ose në natyrën e tyre. Nuk duan vërtetë që njerëzit rreth tyre të kuptojnë gjithçka që mendojnë dhe bëjnë. Gaforrja Njerëzit e Gaforres janë të njohur për

Një nga mitet kryesore të ushqimit ka të bëjë me vezët, që do të thotë se të hash shumë (sidomos të verdhën) mund të shkaktojë probleme të ndryshme shëndetësore. Ideja qëndron në besimin se konsumi i kolesterolit provokon rritjen e atij që tashmë është i pranishëm në organizëm. Duket logjike,

DASHI Ju nuk mund të jeni hipokrite, edhe nëse e dëshironi. Preferoni të heshtni, ndoshta të hiqni dorë nga një përfitim, por të thoni ose të bëni diçka që nuk doni, vetëm për shkak se keni nevojë për të, këtë nuk e bëni dot. Më e pakta ju shpëton një

Ndonjëherë nuk mund të shpjegosh se pse ndihesh më mirë me disa njerëz, se sa me disa të tjerë. A nuk është befasuese që ndonjëherë ju mund të lidheni mirë me një person që është krejtësisht i huaj për ju? Perëndia na afron me njerëz të caktuar sepse ata janë

Është një nektar shumë i përdorur në kuzhinë, i pasur me cilësi terapeutike dhe shumë përfitime për shëndetin tonë. Mjalti duhet të jetë pjesë e pandashme e dietës sonë të përditshme. Më poshtë po rendisim 8 cilësi të mjaltit që mund të përmirësojnë shëndetin dhe humorin tuaj: ENERGJI: Një studim