07/01/2019

Nga Nathaniel Scharping Harroni meditimin, ritet ajahuaska dhe praktikën e forcimit të vëmendjes. Sot, të njohësh vetveten, është bërë shumë më e lehtë. Testet e gjenetikës, si ato që ofrohen nga mosha 23-vjeç, janë duke u bërë lehtësisht të përballueshme – vetëm 69 dollarë – dhe ato ofrojnë një panoramë

Nuk duhet të rendësh prapa askujt, për ta bërë të qëndrojë me ju. Ju nuk duhet t’i luteni askujt, që të qëndrojë me ju. Nuk duhet të braktisni veten tuaj, për të. Ju nuk duhet ta humbni mendjen, sepse jeni duke i dhënë gjithë dashurinë tuaj një njeriu që as

Dinë të rrinë vetëm Një grua e fortë ka mësuar vlerën e vetmisë, sepse ajo ka besim në forcën e saj. Kjo nuk do të thotë se është e paaftë për të dashur apo për të shijuar shoqërinë e njerëzve të tjerë. Kjo do të thotë të kundërtën. Në sigurinë

DASHI Momentet pozitive duhet të shfrytëzohen në maksimum dhe që t’ia dilni, ju duhet e gjithë forca juaj mendore. Kush në këtë periudhë është bllokuar, ashtu si dhe ata që janë përpjekur të ndryshonin gjendjen e tyre, tani thirren për të përveshur mëngët. Të shtunën dhe të dielën do të

Megjithëse nuk e besoni, shenja juaj e zodiakut mund të përcaktojë gjithë personalitetin tuaj, kështu që nëse ajo që kërkoni është një çift i qëndrueshëm dhe besnik, këto janë pesë shenjat me të cilat duhet të përpiqeni të bini në dashuri. Dashi Për një Dash, gjetja e partnerit ideal është

Unë kurrë nuk do të sakrifikoj dinjitetin tim dhe lumturinë time për t’i pëlqyer të tjerëve. Kështu bën një grua e mençur. Ajo beson në barazi, beson në njerëz që plotësojnë njëri-tjetrin, jo në njerëz që, për t’u ndjerë të plotë, absorbojnë energji dhe vitalitet pa dhënë asgjë. Një grua