06/01/2019

Një frazë që shumë njerëzve do u ketë ardhur në mendje, veçanërisht atyre që kanë ndeshur në shprehjet më të këqija të qenieve njerëzore: zilinë dhe xhelozinë. Një proverb i mirënjohur thotë: “Më ruaj nga miqtë Zot, se nga armiqtë ruhem vetë”. Dhe ai që quhet si “zjarr miqësor”, është

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Ditë e shkëlqyer ka për të qenë kjo e sotmja falë ndikimit të madh të Neptunit.  Ju që keni një lidhje do jeni shumë romantikë dhe do krijoni një klimë të jashtëzakonshme në çift. Zemra do rrahë fort

Dashi Në disa momente mund të jeni konfuzë sot, por do e rimerrni shpejt veten dhe do logjikoni. Disa miq do ju gjenden gjithmonë pranë. Për ju të dashuruarit të gjitha rrethanat do jenë në favorin tuaj kështu që jeta ka për t’iu ecur vaj. Për asgjë nuk do keni