05/01/2019

DASHI. Ju do të vazhdoni të rriteni dhe të keni sukses DEMI. Ju keni një pozitivitet të habitshëm. BINJAKET. Ju jeni një perëndeshë e marrëdhënieve intime. GAFORRJA. Ëndrrat tuaja janë një vend i mrekullueshëm. LUANI. Bëni që të gjithë të kthejnë kokat drejt jush. VIRGJERESHA. Ju mund të dëgjoni njerëzit.

Kam ecur përpara duke marrë me vete një lumë me kujtime, që megjithatë nuk kthehen më. Duhet të mësojmë t’i japim cilësi kohës sonë. Duhet të vlerësojmë çdo moment që jetojmë krah njeriut që duam, sepse herët a vonë era do të fryjë dhe do të marrë me vete gjithçka

Studimet shkencore të kryera me kalimin e kohës na kanë lejuar të identifikojmë një larmi të madhe të zakoneve të shëndetshme. Këto janë sjellje që me përsëritjen e përmirësojnë mirëqenien dhe ndërtimin e bazës së rritjes sonë. Zakonet e shëndetshme për të cilat flasim mund të vendosen në tri nivele:

DASHI Një ditë e lodhshme dhe pak në rënie. Arsyet janë një marrëdhënie e ndërlikuar me dikë që ju detyroheni të jeni pjesë, ose një moment çlirimi dhe rebelimi. Por është vetëm preludi i një viti revolucioni që kërkon veprime konfliktuale. Nuk është dita e duhur për të treguar natyrën

DASHI: Viti i ri ofron ide interesante. Saturni është disonant dhe e bën të vështirë për të arritur ato siguri që ju dëshironi, do të ketë disa pengesa më shumë gjatë gjatë rrugës. 2018, le ta pranojmë, ishte një vit në të cilin keni ndjerë shumë pasiguri rreth jush, por

2019: Lidhni rripin Dem, do të jetë një vit plot ulje-ngritje. Në 6 mars, Urani hyn në shenjën tuaj si një Dem në një dyqan qelqurinash – dhe do i shkundë gjërat për 7 vitet e ardhshme. Kaos, kryengritje, ndryshime radikale – e dimë që këto nuk janë fjalët tuaja