04/01/2019

Ecni me shpejtësi të plotë përpara, Dash. Kjo është e vetmja mënyrë që t’i qaseni një viti të ri (ose një aventure të re). Dhe me planetin tuaj sundues, Marsin që ndryshoi drejt shenjës tënde pak ore para mesnatës së Vitit të Ri, do të jeni plot energji për 2019.

Ju mund të njihni karakteristikat e grave të secilës shenjë, por pas tyre ka gjithmonë diçka më shumë, gjithmonë ekziston një anë sekrete. Dashi Dashi mund të qëndrojë vite pa folur me dikë, sepse ata gjithmonë kanë gjithmonë përparësi veten e tyre. Demi: Gruaja Demit është elegante dhe e qëndrueshme,

Nga Atuyla Sarin Vetëm një vit më parë, përkrahësit entuziastë të bitcoin, parashikuan se kritpomonedha do të arrinte një çmim prej 1 milionë dollarësh. Por kjo ishte atëherë. Me çmimin e bitcoin që ka rënë pothuajse 80 për qind që nga kulmi i tij, dhe që tani tregtohet nën nivelin

Ju pëlqen të jeni vetëm. Kjo është e vërteta. Po, ju doni të jeni vetëm, sepse kur jeni në shoqërinë e vetes, ju me të vërtetë ndiheni në paqe. E lirë si një flutur. Jo, nuk ka data për ju. Nuk ka parashikime për të ardhmen. Nuk janë për ju.

DASHI E shtuna dhe e diela do të jenë dy ditë të rënda, pasi ju do të keni për të diskutuar dhe sqaruar disa situata. Por mos u shqetësoni, më pas janari do t’i lërë vendin një 2019-e të mirë dhe plot kënaqësi. Në rast se keni patur të bëni

Janë disa shenja të zodiakut, të cilat në sajë të një karakteristike ose të një pjese të karakterit, kanë më shumë gjasa të duan të tjerët. Dashi Edhe pse në fillim është e vështirë për ta që të zbulojnë veten dhe të shprehin ndjenjat e tyre, gjithmonë përfundojnë duke kuptuar