02/01/2019

DASHI: Ditë rimëkëmbjeje për ata që e kanë nisur vitin në rënie. Në këto ditë, pavarësisht sferës sentimentale që është në deficit, ne mund të shohim përtej. Ata që kanë përjetuar një krizë mund të jenë më të lehtë dhe të shtyjnë veten drejt një dashurie. Gjatë ditëve të ardhshme,

Marrëdhëniet mes nënës dhe vajzës shpesh kalojnë nëpër ulje dhe ngritje, por dashuria që një nënë ka për krijesën e saj është e pakushtëzuar. Me shembull të mirë, një nënë mund t’i mësojë mësimet e saj të çmuara të jetës, vajzës së saj. Ajo mund ta ndihmojë atë të gjejë

Një intervistë me Madalina Sisu Vicari Në teatrin e politikës bashkëkohore ndërkombëtare, në sfondin e iniciativave politike dhe ushtarake më të dukshme të hedhura në lojë nga aktorë të ndryshëm, ravijëzohen interesat e mëdha ekonomike; midis këtyre një rol parësor merr problemi i furnizimit energjitik. Kriza midis vendeve perëndimore dhe

DASHI Fokusoni gjithë energjinë dhe kreativitetin tuaj në një objektiv të veçantë. Është me të vërtetë mirë që ju keni qenë të bekuar me aq shumë kreativitet kohët e fundit, por duke u përpjekur për të ndjekur kaq shumë ëndrra, të gjitha në të njëjtën kohë, do të mbeteni duarbosh

Disa njerëz janë të tillë nga natyra, ata duan pa kushte, i jepen plotësisht të tjerëve pa kërkuar asgjë në këmbim. Dhe pastaj janë ata, egoistët, që nëse shohin dikë që dëshiron të shkojë pas qejfit çdo kapriçoje të tyre, përfitojnë, duke kërkuar përsëri, pa u shqetësuar për nevojat e

Nga Ivan Krastev Eshtë një moment “force madhore” në Evropë. Në Francë, protestuesit “jelekëverdhë” po djegin makina dhe shkatërrojnë dyqane, duke akuzuar Presidentin Emmanuel Macron, njeriun e dashur të progresistëve pro-evropianë, për një arrogancë alla Mari Anguanetë dhe mungesë respekti për shqetësimet e njerëzve të zakonshëm. Në Mbretërinë e Bashkuar,