01/01/2019

Personi më i fortë është ai që rri në heshtje gjatë një grindjeje; ajo që ndoshta nuk ju hedh kundër të gjithë zemërimin kur vuan – edhe nëse ka të drejtë – por që mban gjithçka brenda që të mos dëmtojë një person që e do; Një person i fortë

DASHI Ka shumë iniciativa në lojë dhe nuk mund të mos jeni optimistë. Mars dhe Jupiter janë të favorshëm për ju, Venusi do të jetë së shpejti. Çdo fushë e jetës suaj përfiton: keni dëshirë për ndjenja dhe si pasojë për dashuri të reja, dëshirë për t’u përfshirë dhe për

Dashi Mirë është që gjatë kësaj dite të bëni një bilanc të jetës tuaj dhe të merrni disa vendime. Nëse keni një lidhje dhe dyshoni se partneri nuk po ju qëndron besnik më mirë flisni hapur me të dhe zgjidhni njëherë e mirë çdo gjë. Mund të jenë edhe thjesht

Këto do të jenë dy shenjat më me fat për vitin që nisi sot. SHIGJETARI Në pjesën më të madhe të këtij viti do i jepni shumë rëndësi jetës suaj në çift dhe do bëni gjithçka që komunikimi me partnerin të mos humbasë për asnjë moment. Muajt qershor dhe korrik

Dashi Gjatë këtij viti do jeni dinamikë dhe kurajozë. Për sa i përket dashurisë duhet thënë se takimet do jenë mjaft interesante. Që nga prilli deri ne dhjetor mundësitë për të krijuar lidhje serioze do jenë të mëdha. Për ju që jeni në një lidhje ky do jetë viti i