30/12/2018

Burrat priren të jenë më tepër selektivë kur bëhet fjalë për të marrë angazhime në dashuri. Kur ata me të vërtetë duan të kenë diçka serioze, ata patjetër do të zgjedhin pretendenten shumë mirë, përpara se të fillojnë një marrëdhënie. Me këtë në mendje, më poshtë disa profile femrash, me

Ndiqni ëndrrën tuaj: i vetmi person që me të vërtetë do t’i lumturisë tuaj është vetja juaj, prandaj mos prisni që ëndrra juaj të bjerë magjikisht në rrugën tuaj. Kërkojeni çdo ditë, sepse vetëm ju keni fuqinë për ta bërë atë. Carpe diem: mirë apo keq, çdo ditë paraqet mundësi

DASHI: Trend pozitiv në këtë prag të Vitit të Ri, ku gjen një pjesë të madhe të energjive që dukeshin të humbura edhe falë Jupiterit që ju mbështet dhe ju inkurajon. Megjithatë, ende do të ketë pengesa të vogla për të kapërcyer. Saturni nuk është shumë i favorshëm dhe kjo

DASHI Ju jeni gati t’i nënshtroheni një transformimi të thellë në vitin 2019. Ky vit i kaluar ka qenë një kohë e shqyrtimit dhe klasifikimit. Ju keni peshuar atë që keni nevojë ndaj asaj që nuk ju shërben më. Një pamje e qartë e jetës suaj të re po shfaqet.

Një analizë për të kuptuar të vërtetën: prapa saj mund të fshihet një çështje e ndjeshme e sigurisë kombëtare Pavarësisht ftesës së bërë ditë më parë gazetarëve nga Presidenti kanadez Justin Trudeau që të mos i konsiderojnë arrestimet e Kovrig dhe Spavor si raste të lidhura me ndalimin e Sabrina

Veproni drejt ëndrrave tuaja: ky vit ju ka treguar se vetëm ata që rrezikojnë dhe largohen nga zona e tyre e rehatisë i arrijnë qëllimet e tyre. Kujdesu për veten: të kujdesesh për veten dhe të marrësh përgjegjësinë për veten është thelbësore për një jetë të shëndetshme. Qëndroni larg njerëzve