29/12/2018

Mos i shtypni ndjenjat tuaja. Ato do ta gjejnë gjithmonë një mënyrë që të shfaqen. Ndërkohë, në vend që t’i shtypni, tregojani botës me më shumë origjinalitet dhe mençuri. Mësoni të thoni “të dua”. Nuk ka pse të keni turp kur i shprehni dashurinë dikujt, përkundrazi është një sjellje e

Eshtë normale që një person të ndjehet xheloze, kjo do të thotë që është shumë e interesuar për personin tjetër dhe që ndjen dashuri për të, përndryshe nuk do të kishte asnjë interes. Falë shenjave të Horoskopit mund të dijmë më herët se kush janë më xhelozët. Kështu do të

Për vitin 2019-të, astrologët kanë parashikuar që 3 shenjat më me fat do të jenë Akrepi, Demi dhe Virgjëresha, të cilat do të bëjnë shumë para gjatë 2019-ës: Akrepi Akrepi është një shenjë që ka shumë vetëbesim dhe rrallë ndodh të bëjnë si u thonë të tjerët, sepse ata nuk

Nga Bernard Marr Inteligjenca Artificiale (AI) – veçanërisht mësimi i funksionimit të makinerive– ishte e gjithëpranishme gjatë vitit 2018, dhe po kështu do të jetë edhe gjatë vitit 12019. Por AI do të mbetet edhe në vitet në vazhdim, një pjesë themelore e jetës sonë. Për vitin 2019, dhe ndoshta

Analiza e mëposhtme është bërë nga Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati, në një kohë pikëpyetjesh të mëdha për Aleancën e Atlantikut të Veriut, dhe rolin që ajo do të kishte për të ardhmen e sigurisë në Evropë dhe përtej saj. Duke parë se kjo analizë e ruan aktualitetin,

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Do ndiheni shumë të sigurt në vetvete gjatë kësaj dite dhe do ju duket sikur jeni mbi të gjithë. Kujdes sepse gjithçka mund t’iu kthehet kundër. Nëse keni një lidhje mos u tregoni shumë dominues sepse kjo mund