28/12/2018

Është një prej gazetarëve më të mirë financiarë gjermanë. Por deri në vitin 2014 ka arritur të mbajë një sekret të madh: ishte i anëtarësuar prej 40 vitesh në Partinë Komuniste Gjermane, dikur e financuar nga Republika Demokratike Gjermane Lucas Zeise ka zgjedhur të më takojë në Café Laumer, në

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: BINJAKET Ndikimi i yjeve do jetë i shkëlqyer sot dhe sido që të jenë rrethanat do përjetoni kënaqësi pafund. Komunikimi dhe durimi do jetë pikat tuaja të forta. Venusi do të favorizojë stabilitetin për ju që keni një lidhje.

Dashi Të udhëhequr nga Hëna sot do i keni gjërat edhe më të qarta. Do e kaloni edhe periudhën delikatë e të trazuar të ditëve të fundit. Për ju të dashuruarit do jetë ditë e mirë kjo e sotmja. Do bashkëpunoni për gjithçka me atë që keni në krah dhe