27/12/2018

DEMI: Këtë fundjavë ju duhet të mbani mend që të lëshoheni në një situatë pak të butë sa i përket emocioneve, madje edhe në nivelin e planifikimit të jetës suaj. Kohët e fundit ju keni ngecur në gjëra të vogla, ndoshta duke neglizhuar ata që kanë rëndësi. Shumë prej jush

Nga Mohammad Ghaderi Zemërata dhe pakënaqësia e qytetarëve evropianë ndaj politikanëve evropianë, po rritet nga dita në ditë. Ndërsa kanë kaluar më shumë se 10 vjet që nga kriza ekonomike në Evropë, ne jemi ende dëshmitarë të masave fiskale shtrënguese në union. Raundi i fundit i demonstratave në Francë, nuk

Parashikimet për Vitin e Ri për dymbëdhjetë shenjat zodiakale. Viti i Ri po vjen dhe parashikimet astrologjike nuk mund të mos na japin informacion të çmuar mbi dashurinë: dikush nuk mund pret orën që të mbyllet viti i vuajtjeve të brendshme dhe pritjeve të pafundme, dikush tjetër rri me idenë

Të gjithë e kemi dëgjuar ashprehjen: Ajo që është e destinuar për ty, do të gjejë një mënyrë për të ardhur tek ti Ka shumë ide për këtë. Ka nga ata që buzëqeshin me mendimin se mund të ketë një lloj paracaktimi dhe ka nga ata që ndoshta, duke e

Nga Samuel Putnam & Masha A. Gartstein Që në shekullin V, historiani grek Tukididi, bëri krahasimin mes vetëkontrollit dhe stoicizmit të spartanëve, me qytetarët më të këndshëm dhe të lirë të Athinës. Sot, sjelljet dhe karakteristikat unike duken të rrënjosura në kultura të caktuara. Italianët kanë qejf të përdorin shumë

Në imazhin e mëposhtëm shohim një djalë të varur nga dega e një peme, në degën tjetër një gjarpër, nën pemë një luan dhe dy krokodilat në liqen. Pranë trungut ndodhet një sëpatë: dikush ka filluar të presë pemën dhe e ka lënë aty. Për këtë djalë, shanset që të