23/12/2018

Ky është klasifikimi i shenjave për këtë javë sipas Paolo Fox: Peshqit 1: Për të lindurit e shenjës, dashuria e familjes përfaqëson një referencë në të cilën duhet gjithmonë të jetë e mundur të mbështetet. Gjatë ditëve të ardhshme do të ketë një gjendje shumë interesante astrologjike, sipas horoskopit javor

Këto janë dy shenjat më me fat për ditën e sotme: DEMI Gjatë kësaj dite do ecni me prioritete dhe nuk do keni një ditë aspak të trazuar. Pozitiviteti do ju shoqëroje gjithë kohës. Nëse jeni në një lidhje ambienti nuk do jetë aq i ngrohtë sa ju e prisnit.

Dashi Do jeni më të pjekur gjatë kësaj dite dhe mund të merrni edhe vendime të rëndësishme. Nëse keni një lidhje, por sapo keni dalë nga një periudhë delikate për jetën tuaj, ka mundësi që sot të afroheni më shumë me njëri-tjetrin dhe do sqaroni gjithçka me delikatesë dhe maturi.

Shumëkush e konsideron përrallën më të bukur të Krishtlindjeve, duke e krahasuar me një mrekulli. Në librat e historisë nuk ka pothuajse asnjë gjurmë, pavarësisht se flitet shumë nëpër filma dhe romane, madje edhe në një këngë folk të artistit anglez Mike Harding, të titulluar “Krishtlindjet 1941” Shumëkush e konsideron