20/12/2018

Ndarje, humbje, zhgënjime. Ka dhimbje që nuk mund të shmangen. Ato duhet të gjejnë hapësirën dhe kohën e tyre për t’u shëruar brenda nesh. Dhe çdo zemër ka kohën e vet. Çdo zemër e di, edhe nëse jo në momentin që ndodh, sa mund të mësojë nga dhimbje të caktuara.

Një vajzë ka rrëfyer përmes portalit Whim përvojën e tmerrshme që kishte përjetuar në ditën që do të duhej të ishte më e bukura e jetës së saj. Ndërsa ajo ishte duke festuar natën e fundit të beqarisë me mikeshat,  mori një mesazh nga një numër i panjohur që thoshte

Nga Paul R. Gregory Tetëdhjetë vjet më parë, Josif Stalini i dh fund Terrorit të Madh, duke cituar si arsye “teprimet lokale”, që kishin “ardhur në vëmendjen e tij”. Dekreti i tij i 17 nëntorit 1938, i urdhëroi gjykatat ekstrajuridike, të quajtura trojka, që të ndalnin dënimin e të burgosurve

Cilët janë më të lumtur:burrat apo gratë? Pyetja është e shtruar gabim, dhe nuk është aspak e dobishme. Shkenca konfirmon se meshkujt dhe femrat përjetojnë emocione – pozitive ose negative – në mënyra të ndryshme. Ajo që e përshkruan tablonë komplekse të këtyre dallimeve, siç rezulton nga hulumtimi më i

Nëse do të nisësh mbarë vitin e ri, duhet të ndryshosh diçka këtë fundvit dhe gjithçka, sipas shenjës tënde të horoskopit: DASHI Je një luftëtar Dash, por është momenti të lësh pak mënjanë personazhin e ‘të fortit’ dhe luftimet e kota. Tani është koha për të qenë të kujdesshëm me

DASHI Shumë prej jush ndoshta ende kërkojnë stabilitet në nivel sentimental. Në nëntor ka patur momente të vështira që nuk kanë prekur të gjithë, por shumëkujt i është dashur të sqarojë disa situata, edhe në nivel familjar. Në fundjavë do ketë sërish nervozizëm, sidomos të dielën. Nëse ka çështje për