18/12/2018

Nga Amy Knight Më 4 dhjetor 1934, në një mëngjes të acartë dhe me lagështirë, që kishte përfshirë stacionin hekurudhor të Moskës, një delegacion i madh i punëtorëve, i ftuar për këtë rast nga partia, vështroi me pikëllim teksa nga treni i ardhur nga Leningradi zbriti një arkivol. Brenda ndodhej

DASHI: Duket se konfuzioni mbretëron sovran në këto ditë shumë të komplikuara. Zakonisht kur ka shumë agjitacion, ju tentoni të bëheni edhe më pak tolerantë. Tani është koha për të gjetur pak qetësi, mund të kthehen siguri të vogla, por edhe komplikime. Do të vijë një periudhë e ndryshimeve të

Natyrisht, ka shumë të ngjarë që ju të tërhiqeni nga njerëz që janë më të sigurtë. Natyrisht, këta njerëz tërheqin. Kjo është krejtësisht e kuptueshme. Është më e lehtë të biesh në dashuri me dikë që është i bindur se ai është i denjë për dashuri. Është mirë që doni

PSe disa njerëz janë më me fat se sa disa të tjerë? Kushedi sa herë ke pyetur veten. Por tani më në fund do të dish si ta drejtosh fatin nga vetja. Lërini katërfilët, patkonjtë, apo hajmalitë e ndryshme. Lexoni më poshtë këtë këshillë të vyer. Sekreti për të patur

Të jesh besnik do të thotë të mbash dashurinë tënde në duart e tua. Do të thotë të flesh me një person, duke puthur vetëm një person, duke u përfshirë fizikisht me një person. Dhe shumë më tepër … Të jesh besnik do të thotë të heqësh adresat dhe numrat

Ka disa shenja të zodiakut që kanë një cilësi që askush tjetër nuk ka, dhe kjo është stabiliteti. Këto shenja janë në gjendje të gjejnë ekuilibrin e dëshiruar dhe të nevojshëm për të arritur lumturinë dhe të mbeten neutrale në situata që ua kërkojnë atë. Ato nuk lejojnë asgjë të