12/12/2018

DASHI: Pjesa e dytë e javës është shumë interesante. Do keni mundësinë të përfundoni një projekt të madh, bashkë me shenjat e Virgjëreshës, Gaforres dhe Bricjapit. Duhet të sistemoni ndonjë situatë, por këtë e dini tashmë. Konfuzioni që lidhet me dashurinë në muajin nëntor ende nuk është zhdukur. Kush është

Paratë nuk sjellin lumturi, por me siguri mund të ndihmojnë të arrihet. Atëherë, le t’i hedhim një sy Horoskopit për të zbuluar se si do jetë viti 2019 përsa i përket financave  dhe punës në çdo shenjë. Një parashikim i shkurtër për shenjat e ndryshme zodiakale, për të parë se

Nëse dëshironi të jeni mirë me njerëzit rreth jush, duhet të filloni të ndiheni mirë me veten, si fizikisht ashtu edhe psikologjikisht. Kjo është arsyeja pse duam t’ju ndihmojmë të ndiheni mirë psikologjikisht, prandaj ju japim këto këshilla. Jini në kontakt me natyrën Jetoni ose qëndroni afër natyrës ose zonave

Astrologët japin parashikime të ndryshme për shenjat e horoskopit. Çdo shenjë e horoskopit ka karakteristikat e veta që e bën atë të veçantë. Së fundmi astrologët kanë përcaktuar se për personat që i përkasin shenjës së Virgjëreshës, 2019 nuk do të jetë aspak vit i keq. Virgjëresha do ketë shanse

Nga Robert E. Hunter Ndërsa aleatët e Amerikës në Evropë, pyesin veten se çfarë do të bëjë tjetër presidenti Donald Trump për të dobësuar NATO dhe elementë të tjerë kryesorë të Aleancës Atlantike, ata nuk janë fokusuar mjaftueshëm tek një kërcënim tjetër ndaj sigurisë evropiane. Ky kërcënim është Brexit:tërheqja e

“Hapat që në fëmijëri kanë rëndësi, për aq kohë sa jeni duke ecur përpara. Ju mblidhini të gjitha bashkë, dhe një ditë kur të hidhni vështrimin pas do të habiteni se ku keni mbërritur”. – Kris Gardner “Suksesi duket të jetë i lidhur me veprimin. Njerëzit e suksesshëm janë në