06/12/2018

DASHI: Duke parë yjet për 2019, Saturni do jetë disonant. Ndoshta deir në pranverë do jeni të përfshirë në punë jo të thjeshta për t’u menaxhuar. Por Jupiteri është në aspekt pozitiv dhe kjo sjell entuziasëm, dashuri dhe bollëk. Nëse ka ndonjë tension në dashuri, apo dikush duhet t’ju japë

Nga Natalie Nougayrède Për hir të Evropës, Emanuel Makron ka nevojë për ndihmën, dhe jo neverinë apo urrejtjen tonë. Një president i ri, reformist në Francë, që premtoi një “rilindje evropiane”, e sheh tanimë veten duke u përpëlitur në krye të një vendi, që po bëhet sërish dhe me shpejtësi

Çdo gjë kuptohet nga duart, nga mënyra me të cilën presin, me të cilën kapin, me të cilën ndahen. Njëqind karaktere mund të zbulosh nga mënyra se si i kapin duart paratë, si i zhubrosin dhe i shtrëngojnë me lëvizje nervoze. Karakteri i njeriut zbulohet në kumar nga vetë dora

Zyra e shtypit e kryeministres britanike, Tereza Mej ka bërë publike 40 arsyet se përse sipas saj, duhet mbështetur marrëveshja Brexit, e arritur mes Londrës dhe Brukselit, mbi mënyrën e daljes së vendit nga Bashkimi Evropian: Lëvizja e lirë, do të përfundojë njëherë e përgjithmonë, me futjen e një sistemi

“Perëndia është për ne një strehë dhe një forcë, një ndihmë gjithnjë e gatshme në fatkeqësi. Prandaj ne nuk do të kemi frikë, edhe sikur toka të luajë dhe malet të hidhen në mes të detit, dhe ujërat e tij të tërbohen dhe të shkumojnë, dhe malet të dridhen në

Kur u pyetën për punën e ëndrrave të tyre, shumë fëmijë u shprehën se donin të bëheshin avokatë, mësues, mjekë, stilistë etj. Por thuajse 80 milionë fëmijë në botë janë duke bërë punë të rënda fizike aktualisht. 1.2 milionë fëmijë trafikohen çdo vit. Përreth 140 milionë fëmijë abuzohen seksualisht çdo