05/12/2018

DASHI: Ditët më të mira të javës do të jenë e enjtja dhe e premtja. Keni ende ndonjë siklet që lidhet me muajin e kaluar. Kush ka patur një krizë dashurie apo personale, mund të ketë sërish momente tensioni. Të shtunën dhe të dielën do ju duhet më shumë qetësi,

DIELLIN Ju nuk keni gjithmonë kaq shumë energji, motivim dhe gjallëri. Bëni maksimumin sot, bëni një punë të mirë dhe më pas merru me diçka që të prek zemrën dhe ta bën shpirtin të këndojë. Jini të lumtur dhe të shëndetshëm, dhe nxisni këdo përreth jush thjesht duke u bërë

Studimet tregojnë se rreth 85% e njerëzve në botë, e urrejnë punën që bëjnë. Duke menduar se një person gjatë gjithë jetës shpenzon mesatarisht 90.000 orë pune, kuptohet që kjo temë meriton të diskutohet. Vitet e fundit është vënë re se partnerët në një martesë që bëjnë orë ekstra në

Disa thënie të veçanta për bukurinë e vërtetë: “Një trup i bukur mund të tërheqë adhuruesit e vërtetë, por për t’i mbajtur ata, ka nevojë për bukurinë e shpirtit”.  “Nuk mund të konceptoj ndonjë lloj bukurie, në të cilën nuk ka melankoli”. “Në çdo gjë ka bukuri, por jo të

Për shkak të mosbalancës gjinore, deri në vitin 2020, 24 milionë burra kinezë nuk do të jenë në gjendje të gjejnë një bashkëshorte. Një papagall me Puck, renditet në Librin e Rekordeve Botërore Guinness si “Zogu me fjalorin më të madh në botë”. Ai është në gjendje të artikulojë 1728 fjalë

Kjo është shumë pozitive, sepse ne mund të qëndrojmë pranë njerëzve që duam, edhe nëse jemi në anën tjetër të botës. Megjithatë, nga ana tjetër, ne shohim gjithnjë e më shumë njerëz të bllokuar në botën virtuale dhe të izoluar. Kjo është alarmante dhe na tregon se është e nevojshme