03/12/2018

Dashi Të lindurit e kësaj shenje, do të përfshihen në një periudhë tejet pozitive në të gjitha aspektet e jetës, si në atë profesionale, por kryesisht sentimentale. Më në fund do të arrijnë të rigjejnë ekuilibrin, i cili është vënë në provë vazhdimisht. Demi Të lindurit e kësaj shenje do

Ndoshta shumë persona nuk i besojnë astrologjisë, por muaji i lindjes dhe data tregon shumë për ju. Personat që u përkasin këtyre shenjave të horoskopit bëni mirë që t’i mbani shumë pranë vetes, sepse mund të japin këshilla të vlefshme. 1.Demi Miqtë Dem ju këshillojnë si duhet në lidhje me

Nga Sofia Svensson Pesë vjet më parë në Kiev shpërthyen protestat masive – të shkaktuara nga vendimi i qeverisë ukrainase, për t’u tërhequr nga Marrëveshja e Asociimit me Bashkimin Evropian. Sot, Ukraina po përgatitet për mbajtjen e zgjedhjeve presidenciale në marsin e 2019-ës, dhe pavarësisht nga reformat që janë kryer,

Ti do të vdesësh me ëndrra të parealizuara, nëse e lejon veten të rrish brenda zonës tënde të rehatisë dhe të mos kërkosh ndryshime nga vetja. Kam një pyetje për ty dhe dua të jesh i/e sinqertë me veten: “Për sa kohë ke qëndruar në atë rehatinë tënde pa u

Autobuzët urbanë nga periferitë drejt qendrës mbi xhama bien brymën vjeshta si luaneshë krifëverdhë ruan ditët e fundit nga dimri. Te vitrinat, tek xhamat e kafeve kalimtarë të shumtë ka në reflekset e flokëve të tua një nuancë e kuqërremtë ra. Pranë ditëve të tua të bardha, kalova sot rastësisht

1. Ata që nuk e pranojnë fajin “Njerëzit që e kanë të shkatërruar jetën e tyre, kanë një tendencë të fortë për t’i fajësuar njerëzit e tjerë kur gjërat shkojnë keq”. Ne të gjithë kemi hasur njerëz si këta në jetën tonë. Këto janë llojet e individëve që personifikojnë fjalën