02/12/2018

Renditja e shenjave sipas Paolo Fox, për javën që nis nesër, e hënë 3 dhjetor 21018 Akrepi 1: Sipas horoskopit javor ekziston një gjendje astrologjike interesante për ndjenjat. Sipas ekspertit të astrologjisë, Paolo Fox yjet tregojnë se kjo është një kohë veçanërisht e bukur sidomos për miqësitë, muaji dhjetor në

Keni nivel më të lartë energjie dhe keni ndjesinë sikur çdo gjë funksionon mjaft mirë. Truri i një njeriu peshon rreth tre kilogramë. Uji llogaritet të përbëjë rreth 2.2 kilogramë të kësaj sasie. Nuk është çudi që uji ndikon drejtpërdrejt në funksionimin e trurit. Një studim i publikuar në Journal

Ka shumë çështje, në të cilat na kërkohet të jemi mendjehapur. Ne mund të themi se jemi, por jo gjithmonë kjo përgjigje që japim, është e vërtetë. Në një studim të bërë, një grup me njerëz mendjehapur shfaqën disa cilësi të përbashkëta, si ishin më të hapur për të mësuar

Stili i jetesës moderne, ka favorizuar përzgjedhjen natyrore të tipareve të dobishme në aspektin e ushqimit, apo në sistemin imunitar. Kjo ka ndodhur në mijëvjeçarin e fundit, ndaj është e arsyeshme të mendohet se po ndodh edhe tani. A vazhdon ende evolucioni njerëzor? Meqenëse ky është një proces gradual, i

Nga Linsly-Chittenden Hall & David N Livingstone Në librin e tij “Besimi kundër faktit”, biologu dhe polemisti Xherri Kojn, ndërmori një nga sulmet e shumta të tij mbi fenë në emër të shkencës:Shkenca dhe feja, shkroi ai, janë “të papajtueshme në të njëjtën mënyrë dhe në të njëjtën kuptim, si

Ne të gjithë kemi dëgjuar për numrin famëkeq 666, i cili në mënyrë të fshehtë është quajtur “numri i bishës” në Dhiatën e Re, dhe kohët e fundit është bërë i njohur si numri i Antikrishtit. Por cila është domethënia e këtij numri të thjeshtë, simetrik, që ka tmerruar shumëkënd