01/12/2018

DASHI Venusi do jete shume i favorshem per ju sot. Marredhenia qe keni krijuar do jete me e qarte dhe do kuptoheni mjaft mire me njeri-tjetrin. Te gjitha keto do iu ndihmojne te merrni vendime te rendesishme. Beqaret duhet ta kerkojne ne cdo vend personin ideal. Do ta gjeni. Kujdes

Dashi Gjatë këtij muaji Urani do e trondite paksa ritmin e jetës tuaj dhe qetësia nuk do jetë mbizotëruese, Jeta juaj në çift do jetë ajo që do paguajë më shtrenjtë. Nëse keni pasur probleme vërtet serioze mundohuni t’i zgjidhni sa më shpejt të jetë e mundur dhe të mos

PJESA E DYTE: Kohli-Bushit: “Ne Berlin u thashe: Asgje s’do behej pa amerikanet” PJESA E TRETE: Bisedat Bush-Kohl: “Gorbaçovi nuk do të na nxjerrë pengesa” SEKRET 8520 SHTEPIA E BARDHE WASHINGTON MEMORANDUM I BISEDES TELEFONIKE LENDA: Thirrje telefonike nga Kancelari Helmut Kohl i Republikës Federale të Gjermanisë PJESEMARRES: Presidenti Bush,

“E merrja me mend se si pikat e panumërta rrokulliseshin tani në faqet e pjerrëta të çatisë sonë, duke shpejtuar të binin sa më parë në tokë, që pastaj të avulloheshin dhe të ngjiteshin prapë atje lart, në qiellin e bardhë. Ato nuk e dinin se në strehët e çatisë

Disa thënie të veçanta për lumturinë… “Ti meriton të jesh i/e lumtur. Ti meriton të jetosh një jetë të bukur. Mos e lejo asnjë person të të bëjë t’i harrosh këto fakte”. “Lumturia është një vend i ndërmjetëm midis të pasurit shumë dhe të pasurit pak”. “Kur ti i do

Nëse shqetësohesh për trurin tënd dhe kërkon të kesh një shëndet të mirë mendor, atëherë fillo të flesh për tetë orë gjumë çdo natë. Mos fli më pak, pasi truri yt nuk do të funksionojë siç duhet. Mos u mundo as ta zëvendësosh as gjumin e natës me atë të