Home»ZZZFun»Cila ishte gjëja e parë që pe? Zbulo problemin më të madh aktual

Cila ishte gjëja e parë që pe? Zbulo problemin më të madh aktual

Pemët:

Pemët zakonisht shihen së pari nga ata njerëz që përballen me momente me vështirësi të mëdha dhe që lejojnë shfaqjen e emocioneve si ankthi. Ju po përballeni me një moment në jetën tuaj ku duhet të merrni shumë vendime, zgjidhni një rrugë dhe të ecni përpara njëherë e përgjithmonë.

Zgjedhjet dhe vendimet e shumta mund t’ju mbytin dhe t’ju ndalojnë të veproni. Është një kohë e vështirë dhe më e mira që mund të bëni tani është rivlerësimi i gjithçkaje që ndodh rreth jush. Çdo sjellje të vogël, asnjë dramë. Kështu që ju mund të kuptoni se jo çdo gjë është aq e keqe sa duket.

Luanët:

Nëse luanët kanë kapur vëmendjen tuaj, problemi juaj kryesor tani është sasia e madhe e stresit të akumuluar. Ju merrni shumë përgjegjësi dhe shpesh vijnë me shqetësime dhe dyshime të panevojshme, të cilat përfundojnë duke ju dërrmuar.

Shpesh nuk e njihni as veten. Në vend që të jetoni, kaloni gjithë kohën duke zgjidhur problemet dhe duke menduar për një realitet të largët. Ajo që mund të themi tani është që të jeni të guximshëm. Mësoni të relaksoheni dhe hiqni dorë nga peshat e kota. Jetoni më shumë dhe shqetësohuni më pak. Kujdesuni për veten.

Panterja në pemë:

Nëse pantera ka kapur vëmendjen tuaj, po përjetoni një periudhë të lodhjes fizike ose psikologjike dhe mund të ndiheni shumë herë vetëm. Por vini re se pantera nuk është kurrë e vetme dhe as ju nuk jeni.

Pasiguria shpesh pushton mendjet dhe zemrat tona, dhe në ato momente duhet të kërkojmë motivim, diçka që ia vlen. Mësoni më shumë për veten, pasionet tuaja dhe ëndrrat tuaja, çfarë ju bën atë që jeni me të vërtetë. Rekuperoni të gjitha ato që ju kanë mbetur për shkak të frikës ose pasigurisë. Rruga ideale do të shpërfaqet natyrshëm para jush.

Zebra ose gjirafa:

Nëse gjëja e parë që kapi vëmendjen tuaj është grupi i zebrave apo gjirafave, problemi më i madh në jetën tuaj tani është përjashtimi juaj nga bota. Ne të gjithë kemi nevojë për kohë dhe hapësirë për vetveten, por duhet të jemi shumë të kujdesshëm që të mos e mbyllim veten plotësisht dhe të bëhemi viktima të mendimeve negative.

Ruani rutinën tuaj me veten, por gjithashtu lini mënjanë kohë në rutinën tuaj për të kontaktuar me njerëz të rëndësishëm në jetën tuaj, miqtë, partnerët romantikë, anëtarët e familjes. Lidhja na plotëson dhe hap shumë mundësi pozitive.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *