30/11/2018

Dashi Dashuria: Sot ju nuk do të jeni në gjendjen tuaj më të mirë dhe këtë do e kuptoni që në mëngjes! Gjithçka duket se duhet të presë, madje edhe ndjenjat kanë nevojë për një pushim. Parashikime të mira për beqarët që janë duke kërkuar për dashuri të reja. Puna:

Nga Kathy Gilsinan Para se themeluesi i WikiLeaks, Zhulian Asanzh të ishte një i arratisur ndërkombëtar, ai po drejtonte një eksperiment të vogël mbi transparencën radikale. Në fillim të viteve 2000, faqja e tij e panjohur WikiLeaks ishte kryesisht e lidhur me publikimin e sasive të vogla të dokumenteve të

Nga Daniel Byman   Për zyrtarët e antiterrorizmit, një nga sfidat më të vështira të anti-terrorizmit, është identifikimi i luftës së ardhshme globale, që ashtu si lufta civile siriane, do të aktivizojë myslimanët e botës, dhe do të çojë dhjetëra mijëra të huaj t’i bashkohen këtij konflikti. Megjithatë, siç paralajmëron

Jini të thjeshtë. Mendojini mirë veprimet dhe fjalët tuaja dhe jeta juaj automatikisht do të bëhet më e thjeshtë. Jini sa më modestë, gjatë gjithë jetës. Mos kërkoni miratim nga askush, për diçka që ka lidhje me ju.  Kini besim në aftësinë tuaja për të dalluar zgjedhjet e këqija nga

Në shkollë e votuan si personin që mendohej se nuk do të korrte kurrë sukses në jetë. I ati i tij punonte si drejtor i një fabrikeje motorash, ndërsa e ëma ishte modele. Robin jetoi një jetë të privilegjuar si një fëmijë. Ai kishte gjithçka që dëshironte, përveç diçkaje. Prindërit

Një studim i Chicago Nicholas Epley, i kryer nga një profesor i shkencës së sjelljes në Universitet, ka përcaktuar që njerëzit shumë inteligjentë karakterizohen nga dhënia e cilësive njerëzore, tek lloje ose objekte të tjera. “Historikisht, antropomorfizimi është konsideruar si një shenjë fëminore ose budallaqe, por në fakt është një