29/11/2018

DASHI: Të premten, yjet do të rreshtohen në anën tuaj, për t’ju ndihmuar të kuptoni se çfarë nuk po funksionon në jetën tuaj dhe të përpiqeni të zgjidhni problemet që kanë ndodhur kohët e fundit në marrëdhëniet në çift. Nuk është e thënë që të gjithë kanë përjetuar një fazë

DASHI Muaj shumë i mirë nga pikëpamja profesionale, në sajë të mbështetjes së Jupiterit tek Shigjetari dhe Uranit në shenjën tuaj që do të favorizojë avancimet ose ndryshimet e karrierës; duke filluar nga 22 dhjetori ju mund të ndjeheni pak lodhje dhe vuajtje për shkak të presionit të një personi

1. Edemat në këmbë Ënjtja e këmbëve nuk është e pazakontë. Në fakt, kjo është e pritshme kur gratë janë shtatzënë ose pasi njerëzit kalojnë orë të shumta duke qëndruar në këmbë. Ndërsa në rastin kur kemi të bëjmë me patologji, ajo më e shpeshta është insuficienca kardiake e djathtë.

– Ç’është jeta për ty? – e pyeta. – Flluska sapuni, – m’u përgjigj. – Po vdekja? – Shpërblimi i jetës! – Ç’është bota? – Një pikë helm në hapësirë! – Ç’është me e kuptuar në Botë? – Vdekja? – Cila është kafsha më e egër? – Njeriu! – Po

Prindërit nuk e lejonin të shihte televizor dhe e ndaluan të shihte edhe filmat e Harry Potter në fëmijëri. Katy Perry u rrit në një mjedis shumë strikt, ndaj dhe e përmend shumë rrallë nëpër intervista familjen e saj. Karriera e saj muzikore filloi në një kishë, në të cilën