26/11/2018

DASHI: Këto janë ditë shumë të zëna. Sot dhe nesër do të shihni praninë shumë interesante të hënës, Mërkurit, Uranit dhe Jupiterit dhe, për këtë arsye, shtytja sigurisht nukd o të mungojë. Një shtytje edhe për rebelim: megjithatë, këshilla është që të qetësoni tonet dhe të mos krijoni polemika. Është

Renditja e shenjave sipas PAOLO FOX, për këtë javë: Dashi 1: Ata që kanë lindur në këtë shenjë duan të dalin në pah dhe, nëse dikush përpiqet t’i ndalë, ata nuk do të hezitojnë t’i tregojnë derën. Nëse keni përjetuar vështirësi në muajt e fundit dhe keni pësuar kufizime, tani

Në mes të dy pistave në Aeroportin Ndërkombëtar të Don Mueang në Bangkok të Tajlandës (i 14-ti në botë për nga fluksi), zhvillon aktivitetin një kurs golfi plotësisht funksional. Lojtarët e golfit, e ndërpresin stërvitjen, sa herë që një ditë e kuqe sinjalizon uljen e një avioni. Fjala “kanibalizëm”, fjala

Planeti i preferuar i të gjithëve, Mërkuri është gati të kalojë në prapavijë dhe nëse keni nevojë për një ndryshim në jetën tuaj, hapni sytë dhe veshët mirë. Mërkuri në prapavijë këtë periudhë do të ndikojë në marrëdhëniet tuaja me botën, lidhjet e dashurisë dhe marrëdhënien me veten. Mbi të

“Jetojmë në kohën ku ekzistojnë shumë dijetarë, por ata që flasin janë të paktë. E do të vijë koha kur do të ekzistojnë pak dijetarë, e ata që do të flasin do të jenë të shumtë”! – Abdullah ibën Mesudi “Të larguarit nga leximi i librit dhe marrja e informatave drejtpërdrejtë

Janë të edukuara. Gratë e suksesshme e dinë se njohuria është fuqi. Këtu nuk përfshihen vetëm njohuritë që fitoni nga shkolla, por edhe njohuritë nga jeta gjithashtu. Gratë që kanë sukses, gjejnë kohë për të mësuar rreth financave, biznesit, tregut të bursës dhe fakteve të tjera të rëndësishme për t’u