25/11/2018

Familja e Zhozef F.Kenedit, është përballur me shumë ngjarje tragjike. Shumë nga ata që kanë vdekur, besohet të jenë prekur nga i ashtuquajturi “Mallkimi Kenedi”. Xhozef Kenedi dhe gruaja e tij Roza, patën një familje të madhe me nëntë fëmijë. Prej tyre, 4 vdiqën në moshë të re, dhe njëra

DASHI: Nëntori ishte një muaj për t’u harruar në aspektin emocional. Duhet të thuhet se shumë prej jush kanë qenë viktima të ngatërresave të mëdha dhe kanë pyetur veten, nëse janë me të vërtetë me personin e duhur. Dita e sotme në përgjithësi është pozitive, por duhet theksuar se duhet

Renditja e shenjave sipas PAOLO FOX, për këtë javë: Dashi 1: Ata që kanë lindur në këtë shenjë duan të dalin në pah dhe, nëse dikush përpiqet t’i ndalë, ata nuk do të hezitojnë t’i tregojnë derën. Nëse keni përjetuar vështirësi në muajt e fundit dhe keni pësuar kufizime, tani

Nuk po ta them një gjë të tillë për të të shqetësuar më tepër, por për të bërë të kuptosh se shqetësimet janë një varësi serioze, nga e cila duhet të heqësh dorë. Ne të gjithë kemi dëgjuar për frazën “një sasi e shëndetshme shqetësimi”. Mund të shqetësohemi sepse kështu

Nga Yasemin Saplakoglu Çikago – Ngrënia në orët e vona të mbrëmjes, mund të dëmtojë seriozisht shëndetin e zemrës, sugjeron një studim i ri. Hulumtimi, i prezantuar më 10 nëntor në takimin vjetor të Sesionit Shkencor të Shoqatës Amerikane të Zemrës, zbuloi se konsumi i ushqimit më vonë gjatë mbrëmjes,

Cigania kishte nxjerrë nga qeska një papuçe të vogël,që i ngjante kryekëput papuçes tjetër. Në atë papuçe ishte lidhur një copë pergamene, ku ishin shkruar këto fjalë: “Gjeja shoqen papuçes ti, Dhe jot’ëm do t’shtrëngojë në gji”. Pasi krahasoi në çast të dyja papuçet dhe pasi lexoi mbishkrimin e pergamenës,e