24/11/2018

DASHI: Këtë të Dielë arsyet e vetme për acarim do të jepen nga gjendja juaj fizike. Disa nuk mund të ndihen më në simbiozë të përsosur me mjedisin e jashtëm, veçanërisht nëse kanë bërë më shumë se sa duhet në dy ditët e fundit. Ne duhet të vazhdojmë me kujdes,

Nga Simon Uinder Një nga çuditë e shekullit XXI-të, është se ne mendojmë se ai nuk ka formë. Ndodhin ngjarje të rastësishme, lindin kërcënime, dhe qeveritë duken të paefektshme, ose u shmangen sfidave. Por kjo është thjesht jeta normale, siç përjetohet nga qeniet njerëzore për periudha të gjata kohore. Dhe

Nga Paul Krugman E mbani mend kohën, kur e vërteta ishte thjesht një fjalë tjetër pa asnjë domethënie të veçantë? Këto ditë është vetëm një fjalë tjetër, për t’i dhënë më shumë para Donald Trumpit. Të zënë me zgjedhjet e mesit të mandatit – dhe thirrjet e pabazuara të republikanëve

Isak Njuton mezi i mbijetoi ditës së parë të jetës së tij. I lindur përpara kohe, Isak Njuton ishte tepër i dobët dhe i vogël, saqë mezi ia dolte të mbijetonte në ditën e parë të jetës së tij. Ndërkohë, i ati i tij kishte ndërruar jetë disa ditë përpara

Në vitin 2011, një grup zhytësish që po eksploronin fundin e Detit Baltik me sonar, u ndeshën me një objekt me një gjatësi 70 metra, që ndodhej 100 metra poshtë sipërfaqes së detit. Objekti, i quajtur Anomalia e Detit Baltik, ka ngjallur interes ndërkombëtar për shkak të formës dhe vendndodhjes

Kur një marrëdhënie ka përfunduar, është më mirë të largohesh. Mos e ujit më tepër një lule tashmë të kalbur. Por kur mund ta dish se një marrëdhënieje i ka ardhur fundi? Më poshtë do të mund të lexoni gjashtë shenjat më të shpeshta. Personi tjetër nuk të kushton vëmendje.