21/11/2018

DASHI Dielli është në anën tuaj dhe kjo do të thotë se do të jetë një ditë e rëndësishme. Planetet e favorshme janë gjithsej 4: Dielli, Urani, Mërkuri dhe Jupiteri. Në këto ditë ju doni të sqaroni disa situata të pazgjidhura. Edhe nëse disa rrugë janë të vështira, problemet mund

Astrologët përcaktojnë se bashkëshortet më të mira i përkasin shenjave të Horoskopit që vijojnë si më poshtë: Gaforrja Ndjenjat e femrës së lindur në këtë shenjë janë të fuqishme dhe intensive, ajo vërtet dashuron. Ajo dëshiron që të gjithë përreth saj të jenë të lumtur dhe gjithmonë angazhohet që secila

Nga Carly Silver Pavarësisht këshillave të klerit ndaj mbretërve dhe përfaqësuesve të aristokracisë, për të qenë seksualisht të përmbajtur dhe besnikë në martesat e tyre, përgjatë historisë ka pasur mjaft raste të njerëzve të famshëm, që kanë lindur jashtë martese. Ata mposhtën stigmën sociale, dhe arritën të lënë gjurmën e

1.Gjeni më të mirën. Një martesë e lumtur nuk do të thotë që ke një bashkëshort të përsosur ose një martesë perfekte. Kjo thjesht do të thotë që ju keni zgjedhur të shikoni përtej papërsosmërive në të dyja aspektet. Përpiquni përherë të bini dakord me njëri tjetrin.   2.Gjeni lumturinë

1. Gota është e mbushur plot apo përgjysmë?  Epicurus: “Asgjë nuk është e mjaftueshme për njeriun, të cilit mjaftueshëm i duket shumë pak”. Gjykimi i jetës sonë nëpërmjet syve të të tjerëve është një gabim i madh ndërsa ne punojmë për të bërë diçka nga vetja jonë. Krahasimet na çojnë

Nuk diskutohet mbi gustot, pasi çdo kush ka të vetat. Në bazë të shenjës zodiakale, është e mundur të zbulosh shijen e preferuar të personave që kemi afër dhe që duam t’i surprizojmë me ndonjë pjatë të preferuar të tyren. Le të frymëzohemi nga horoskopi dhe yjet për të eksperimentuar