20/11/2018

“Dituria rritet në mënyrë eksponenciale. Sa më shumë që dimë, është më e madhe aftësia jonë për të mësuar dhe më shpejtë zgjerojmë bazën e diturisë sonë”. – Dan Brown “Dituria është si paraja: për të pasur vlerë duhet qarkulluar, dhe në qarkullim mund të rritet në sasi dhe, me

“E dashur Berta! Kam filluar të lexoj shumë më tepër kohët e fundit, pa u shqetësuar për pluhurin në rafte. Ulem në oborr dhe admiroj peisazhin, pa menduar për barërat e këqija që rriten në kopsht. Kam kaluar më shumë kohë në familje sesa në punë. Në jetë duhet të

DASHI: Mërkury, Jupiteri dhe Urani në favor, garantojnë një fazë të shpengimit, e cila mund të ndikojë si në mjedisin e punës, ashtu dhe atë të marrëdhënieve me të tjerët. Në dashuri ka që në verë, që po kaloni një periudhë reflektimi, kështu që mund të ketë pasur situata stresi

Doni të zbuloni nëse jeni, apo nëse keni të bëni me një grua të pushtetshme? E dashuruar së pari me veten! Para se të jepni dashurinë tuaj, sigurohuni që doni veten tuaj më parë! Një grua që nuk e do veten, nuk e njeh veten dhe nuk di si të

Më poshtë do të mund të lexoni disa nga thëniet më të bukura nga librat më të bukur: “Edhe netët më të errëta do të përfundojnë dhe dielli do të rilindë”. – “Të mjerët”, Viktor Hygo “Njëzet vjet më vonë nga tani ti do të zhgënjehesh më tepër nga gjërat

Pavarësisht se është një gjest që kryhet për meritat e tyre, të gjithë aktorët e përzgjedhur duhet të paguajnë një tarifë prej 30 mijë dollarësh, për të pasur yllin e tyre në Shëtitoren e Famës në Hollivud. Në vitin 1999, 47 zezakë nga një qytezë në Teksas u arrestuan për