19/11/2018

I marri Ai përfaqëson një fillim të ri, një gjendje rinovimi dhe rilindjeje. Mundësitë janë të hapura për supozimet tona. Po hyni në të panjohurën, është një kujtesë për ta bërë udhëtimin siç është. Mos harroni se të gjitha mësimet e jetës mësohen përmes përvojës. I marri përfshin rritjen personale,

DASHI: Ditë shumë e fortë, në sajë të pozitës së mirë të Jupiterit, si dhe periudhës që do të vijë! Ju keni një dëshirë të madhe për të rikuperuar kohën e humbur në pritje të së premtes dhe të shtunës së ardhshme. Ju mund të tërhiqeni nga një Dem ose

DASHI Padurimi po jua largon edhe më shumë dëshirat tuaja. Në vend që të shqetësoheni për atë që nuk e keni, përfytyroni veten duke pasur atë që dëshironi. Përjetoni se sa mirë ju bën të ndjeheni kjo ëndërr. Ëndrra juaj do të materializohet kur të relaksoheni dhe të supozoni se